Hos oss kan du välja mellan ett par olika betalningsalternativ i samband med att du köper en studsmatta. Oberoende av vilket betalningssätt du väljer sker alla transaktioner genom säkra krypteringar. Gör du direktbetalningar får du också bekräfta ditt köp via BankID. 

Faktura

Vi är glada att kunna erbjuda faktura som ett betalningsalternativ för dig som vill få hem studsmattan innan du betalar. Våra fakturor har 30 dagars betalningsvillkor och skickas ut till dig i samma paket som studsmattan levereras. 

Betalning via PayPal

Det går bra att använda ditt PayPal-konto för att genomföra din betalning. I kassan väljer du PayPal som betalningssätt. Därefter kommer du skickas vidare till PayPals sidor för att logga in och bekräfta ditt köp. 

Direktbetalning

Om du vill göra en direktbetalning kan du göra det genom en vanlig banköverföring. Vårt betalningssystem stödjer de allra flesta storbankerna. Att göra en direktbetalning för studsmattan kostar ingenting och betalningen dras från ditt konto direkt.

Swish

För dig som vill är det möjligt att betala via Swish. Detta gäller för belopp upp till 20 000 kronor, och att du har ställt in din Swish så att du kan betala så stora belopp på en gång. Swish-betalningar går igenom och debiteras direkt. Vi påbörjar din orderbehandling så snart vi tagit emot betalningen.